fbpx

ЗА МЕН

НИКОЛАЯ КРЪСТЕВА

Автобиография и мисия

За мен
За мен
За мен

„Този, който има смели мечти, стига далеч!“

Николая Кръстева

АВТОБИОГРАФИЯ

Николая е родена в края на пролетта на 1974 година, в град Гоце Делчев. Завършва гимназия в родния си град и се отправя към Благодевград за висшето си образование. Записва право, но в последствие установява, че това не е нейното поприще и отказва да се дипломира. Решава да последва вътрешния си порив за пътуване по света и нейният първи пристан е екзотичния град Абу Даби. Там тя се потапя в местната култура и едновременно с това усъвършенства английския език.

Близкият изток се оказва тесен за нейните параметри и тя поема към страната на необятните възможности. Америка се превръща в неин дом за следващите 15 години и е това, което тя търси. А именно – шанса за опознаването на светове, континенти, култури. Количеството години прекарани извън родината, Николая трансформира в качество, чрез свои литературни творби и предавания. Натрупала богат житейски опит, тя е готова да се завърне и намира пристан в родния си град, където написва своето първо авторско произведение “Шерѝ”.

Нейната мисия е да прави светът по-добър. Тя обича да се смее и да те разсмива. Тя обича да танцува и да се наслаждава на малките неща в живота. Николая обича хората и иска те да са щастливи. Тя може да ти даде практичен съвет, когато имаш най-много нужда от него. Тя може да ти помогне да наредиш приоритети в живота си. Тя е тук за да помогне.

 
МОЯТА МИСИЯ

Моята мисия е да правя този свят по-добър. И това ме прави щастлива. Аз съм дошла за добро.

А твоята мисия е да правиш онова, което теб те прави щастлив. Бъди отговорен за делата си и за всичко, което казваш.

Или прави нещо с цялата си любов, или изобщо не се захващай. Вземи живота в собствените си ръце и го начертай с помощта на най-смелата си фантазия.

Този, който има смели мечти, стига далеч!

Така че – мечтай смело! Светът е пълен с блага.

Има за всички.

Чудиш се кое ниво си?

А1, А2, B1, B2, C1… Направи тест за определяне на нивото!