fbpx

Блог

Представиха уникалната книга на Николая снощи в Гоце Делчев

книгата

Първата си книга „Шери“, Николая Кръстева представи като един „Самоучител за постигане на вътрешен баланс”, за постигане на истинското ти „аз“. Книгата бе презентирана от популярният нврокопски художник и поет, Николай Маринов. „Да разберем какво не ни достига за да бъдем истински щастливи, да разобличим страха, да превъзмогнем предразсъдъците и да хукнем след мечтите си СВОБОДНИ!“, каза снощи авторката на промоцията на първата й книга. Тя е вдъхновена от незавършен действителен разказ с нейна приятелка, „диалог“, който тя продължава виртуално в книгата си „Шери“.

Малко за Николая

Николая Кръстева е родена в Гоце Делчев. Младата жена е живяла 14 години в Чикаго а след това по няколко години в различни космополитни мегаполиси по света. Завръщайки се в родния си град Гоце Делчев, тя установява, че незаслужено българинът, особено жената, е с много ниско самочувствие. Установявайки този Факт и незавършените диалози с нейна приятелка я провокират да напише първата си, но уникална книга „Шери“.

Прочетете повече за автора в статията „Запознай се с Николая Кръстева”!

„Бъди себе си, оцени себе си, вярвай на себе си, благослови се, прости си, обичай се“ – е посланието на Николая Кръстева към своите читатели.

Търсене:
Последни постове:

Чудиш се кое ниво си?

А1, А2, B1, B2, C1… Направи тест за определяне на нивото!